Dagtocht perikelen

DAGTOCHTTEN

Voor wat betreft het organiseren van dagtochten is alles – nu ik dit artikel schrijf op 7 mei 2020 – nog onzeker.
Varen de boten voor ons over enkele weken; kunnen we rijden met de elektrische trein door stad of over terreinen; zijn restaurants in staat ons als dagtochtgroep te ontvangen; heeft EemlandReizen het hoofd boven water kunnen houden? Welk advies geeft de Overheid voor busdagtochten. Zie hier enkele van de vele vragen.

Vorig jaar – in 2019 – hebben een aantal touroperators om economische redenen hun deuren moeten sluiten. Uiteraard zouden de dan nog bestaande busbedrijven meer aanvragen voor hun dagtochten krijgen was de verwachting.
Dus SeniorenReisClub Utrecht vliegensvlug aan het werk geslagen om voor alle maanden van 2020 een dagtocht georganiseerd en de reservering bevestigd te krijgen.
Pico Bello toch !?

Helaas. Een minuscuul klein virusje (echter niet te onderschatten in zijn verwoestende kracht) gooit roet in ieders eten. Niets is meer zeker niets is meer voor 100 % voorspelbaar. Zo ook het wel dan niet doorgaan van de dagtochten maakt ons: “de liefhebbers” onzeker. Daarom – om u een perspectief aan te bieden – geven we hierbij de data door waarop ‘onze’ dagtochten zijn gereserveerd. Indien een dagtocht doorgaat verneemt u dat zo spoedig mogelijk en kunt u zich daarna schriftelijk aanmelden. Wij houden de vinger aan de pols. Alleen zo risicoloos mogelijk v.w.b. onze gezondheid gaan we op dagtocht.

Op de website: www.kbostadutrecht.nl staat ook altijd het actuele nieuws dat u kunt raadplegen.

Lijst met gereserveerde dagtochten 2020 is altijd op een dinsdag.

* 21 juli: dagtocht Dordrecht vervalt helaas. Blijft staan voor 2021. Hiervoor in de plaats een boottocht op de Weerribben                    met de Vrijstate van Kalenberg naar Giethoorn.
* 25 augustus: Havens van Rotterdam plus Speedo rondvaart.
* 22 september: rondrit met gids door Tukkerland en bezoek aan mooiste synagoge van Europa in Enschede.
* 20 oktober: dagtocht Witlof weetjes plus Museum Schokland in Schokland.
* 24 november: Elburg Bakkersmolen van Schuld presentatie live met camera.
* 22 december: Koepelkerk Bavo Haarlem plus kerstdiner is nog niet definitief kunnen reserveren.

En nu maar hopen op betere tijden. En … blijf letten op uw gezondheid.
Dan doen wij dat ook.

Anita van Basten

Aankomende activiteiten

15 Priesterkoor

Eucharistievieringen

26 april 2020 - 12:00
In verband met het corana virus zijn wij genoodzaakt alle activiteiten op te schorten voor onbepaalde tijd. Dat wil dus…
eet mee

Eet Mee

10 juni 2020
Eet MeeEet Mee, het platform van mensen die graag anderen ontmoeten via gezellige etentjes thuis, organiseert nu video-etentjes. Een makkelijke…
synagoge enschede

Kris-Kras-Tukkerland

22 september 2020
Deze dagtocht wordt gepubliceerd onder voorbehoud Dagtocht: “Kris Kras Tukkerland” met bezoek Synagoge Enschede op dinsdag 22 september 2020 route…

Copyright: KBO Stad-Utrecht - Lid van KBO provincie Utrecht - Lid van Unie-KBO

Privacyverklaring

Realisatie: Webheld