Eet Mee

Eet MeeEet Mee, het platform van mensen die graag anderen ontmoeten via gezellige etentjes thuis, organiseert nu video-etentjes. Een makkelijke manier om weer eens nieuwe mensen te ontmoeten.

Nieuwe mensen ontmoeten is deze zomer nog lastig.
Evenementen gaan voorlopig nog niet door. In winkels zijn de koffiehoekjes nog gesloten. De sportschool is nog dicht. Het blijft de komende tijd lastig om spontaan nieuwe mensen te ontmoeten.

Samen eten op afstand biedt uitkomst.
De video-etentjes van Eet Mee maken het mogelijk om weer eens nieuwe mensen te ontmoeten en gezellig samen te eten. Van studenten tot ouderen, van expats tot vluchtelingen, de etentjes trekken een verrassende mix van mensen aan.
Hoe werken de video-etentjes?
Aanmelden voor een video-etentje kan via www.eetmee.nl. Het enige dat je nodig hebt is een mobiel, tablet of laptop met camera en microfoon en een goede Wifi-verbinding. Op basis van jouw profiel maken wij een match op maat. Je krijgt vanzelf een uitnodiging voor een etentje.

Boukje at al verschillende keren online mee:
“Normaal gesproken heb ik genoeg te doen. Ik sport twee keer per week, ga regelmatig met vrienden uit eten. Nu zit ik wat meer thuis. Via video-etentjes kan ik toch gezellig samen eten.”
Wil je van het etentje een uitje maken?
Neem de tijd om lekker te koken, zoek bijvoorbeeld een bijzonder recept uit. Dek de tafel gezellig zoals je dat zou doen als je vrienden te eten krijgt. Trek iets leuks aan. Of pluk wat bloemen en zet die op tafel. Maar: doe vooral wat bij je past.

Ingewikkeld?
Zou je wel mee willen doen maar lijkt het je zo ingewikkeld? Neem contact met ons op via info@eetmee.nl. We helpen je graag met een test.

Eet Mee brengt al ruim 10 jaar mensen via de keukentafel met elkaar in contact.
Eet Mee is een landelijk platform van mensen die graag anderen ontmoeten, die houden van een goed gesprek en van lekker eten. ‘Mensen samenbrengen door thuis-etentjes.’ Met die gedachte is Stichting Eet Mee in de regio Utrecht opgericht. Zo ontstonden er al meer dan 10.000 matches. Na dit succes krijgt het platform nu landelijk vervolg.

Met hartelijke groet,

Annelies Kastein
Directeur

Aankomende activiteiten

kok

Muziekmiddag met afsluitend diner

20 oktober 2021
Muziekmiddag met aansluitend diner Woensdag 20 oktober 2021 15:00 – 18:30 uur  (zaal open: 14:30 uur) Tijdens deze muziek middag…
synagoge enschede

dagtocht Oktober 2021

26 oktober 2021, 09:15
Dagtocht dinsdag 26 oktober 2021 “Kris Kras Tukkerland” Met bezoek aan Synagoge Enschede Landstreek Twente omvat het oostelijk deel van…
molen2dagtocht juli 2021

Verslag dagtocht juli 2021

5 augustus 2021 t/m 30 november 2021
Reisverslag van Dagtocht Dekselse Pannetjes op dinsdag  27 juli 2021 De enthousiaste dagtocht liefhebbers konden vandaag na 16 maanden geduldig…

Copyright: KBO Stad-Utrecht - Lid van KBO provincie Utrecht - Lid van Unie-KBO

Privacyverklaring

Realisatie: Webheld