Eet Mee

Eet MeeEet Mee, het platform van mensen die graag anderen ontmoeten via gezellige etentjes thuis, organiseert nu video-etentjes. Een makkelijke manier om weer eens nieuwe mensen te ontmoeten.

Nieuwe mensen ontmoeten is deze zomer nog lastig.
Evenementen gaan voorlopig nog niet door. In winkels zijn de koffiehoekjes nog gesloten. De sportschool is nog dicht. Het blijft de komende tijd lastig om spontaan nieuwe mensen te ontmoeten.

Samen eten op afstand biedt uitkomst.
De video-etentjes van Eet Mee maken het mogelijk om weer eens nieuwe mensen te ontmoeten en gezellig samen te eten. Van studenten tot ouderen, van expats tot vluchtelingen, de etentjes trekken een verrassende mix van mensen aan.
Hoe werken de video-etentjes?
Aanmelden voor een video-etentje kan via www.eetmee.nl. Het enige dat je nodig hebt is een mobiel, tablet of laptop met camera en microfoon en een goede Wifi-verbinding. Op basis van jouw profiel maken wij een match op maat. Je krijgt vanzelf een uitnodiging voor een etentje.

Boukje at al verschillende keren online mee:
“Normaal gesproken heb ik genoeg te doen. Ik sport twee keer per week, ga regelmatig met vrienden uit eten. Nu zit ik wat meer thuis. Via video-etentjes kan ik toch gezellig samen eten.”
Wil je van het etentje een uitje maken?
Neem de tijd om lekker te koken, zoek bijvoorbeeld een bijzonder recept uit. Dek de tafel gezellig zoals je dat zou doen als je vrienden te eten krijgt. Trek iets leuks aan. Of pluk wat bloemen en zet die op tafel. Maar: doe vooral wat bij je past.

Ingewikkeld?
Zou je wel mee willen doen maar lijkt het je zo ingewikkeld? Neem contact met ons op via info@eetmee.nl. We helpen je graag met een test.

Eet Mee brengt al ruim 10 jaar mensen via de keukentafel met elkaar in contact.
Eet Mee is een landelijk platform van mensen die graag anderen ontmoeten, die houden van een goed gesprek en van lekker eten. ‘Mensen samenbrengen door thuis-etentjes.’ Met die gedachte is Stichting Eet Mee in de regio Utrecht opgericht. Zo ontstonden er al meer dan 10.000 matches. Na dit succes krijgt het platform nu landelijk vervolg.

Met hartelijke groet,

Annelies Kastein
Directeur

Aankomende activiteiten

15 Priesterkoor

Eucharistievieringen

26 april 2020 - 12:00
In verband met het corana virus zijn wij genoodzaakt alle activiteiten op te schorten voor onbepaalde tijd. Dat wil dus…
synagoge enschede

Kris-Kras-Tukkerland

22 september 2020
Deze dagtocht wordt gepubliceerd onder voorbehoud Dagtocht: “Kris Kras Tukkerland” met bezoek Synagoge Enschede op dinsdag 22 september 2020 route…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bericht van Anita

1 juni 2020
Het hoe en waarom ter verduidelijking waarom pas in september (indien mogelijk) gestart gaat worden met een dagtocht. Tegen de…

Copyright: KBO Stad-Utrecht - Lid van KBO provincie Utrecht - Lid van Unie-KBO

Privacyverklaring

Realisatie: Webheld